Homepage
Schermafbeelding 2018-01-11 om 14.02.54
Schermafbeelding 2018-01-11 om 14.00.49

Een online tool met website voor uw renovatieproject

Brandleader creëerde, voor de Belgische start up homelab, een geautomatiseerde offerte-tool die makelaars helpt om renovatiepanden en casco-woningen als kant-en-klaar woning aan te bieden.

In fase 2 en 3 zullen aan deze geautomatiseerde tool ook de energieprestatie van de woning en subsidies gekoppeld worden.

klant: Homelab BVBA

categorie: Ontwikkeling website + backend

datum: November 2017

Hét renovatieplatform, met de hulp van BrandLeader

Homelab is het eerste renovatieplatform in België. Tijdens uw volledig verbouwingsproject bieden zij u één gecentraliseerd aanspreekpunt. BrandLeader zorgde voor hun website en maakte deze toptool mogelijk.

 

Het prijskaartje

Door alles in-huis te voorzien, bieden wij steeds een scherpe prijs. Homelab was zo in staat om snel en goedkoop de markt op te gaan met een uniek product.

Van Backend tot werkende tool

De Homelab-site werd volledig door ons gebouwd. Alle programmatie en aanpassingen gebeuren rechtstreeks bij onze designers, geen uitbestedingen, geen omslachtige structuren. BrandLeader maakt alles in-huis.

Op en top Belgisch

BrandLeader is volledig gevestigd in België. Dit zorgt voor een heldere communicatie en geeft ons een streepje voor in het begrijpen van lokale markten en wat hier-en-nu trending is.