Ps-I-drain_site
Ps-I-drain_site2
Ps-I-drain_site3

Een Engelstalige website voor de nieuwe vestiging van I-Drain in de UK

Brandleader creëerde, voor het merk I-Drain van Group Nivelles, een website voor hun nieuwe vestiging in het Verenigd Koninkrijk. Weliswaar in het Engels om het voor de Britten wat te vergemakkelijken.

klant: Group Nivelles

categorie: Ontwikkeling website + backend

datum: Maart 2018

De Britse versie van de I-Drain website

I-Drain heeft zo pas hun vestiging in het Verenigd Koninkrijk bekend gemaakt. Via deze weg kunnen ze hun producten en diensten verspreiden over heel de UK. BrandLeader zorgde voor een Engelstalige website om het woord te verspreiden en potentiële klanten en dealers de weg te leiden.

 

Het prijskaartje

Door alles in-huis te voorzien, bieden wij steeds een scherpe prijs. I-Drain was zo in staat om snel en goedkoop de markt op te gaan.

Van design tot werkende website

De I-Drain website werd volledig door ons ontworpen en opgebouwd. Alle programmatie en aanpassingen gebeuren rechtstreeks bij onze designers, geen uitbestedingen, geen omslachtige structuren. BrandLeader maakt alles in-huis.

Op en top Belgisch

BrandLeader is volledig gevestigd in België. Dit zorgt voor een heldere communicatie en geeft ons een streepje voor in het begrijpen van lokale markten en wat hier-en-nu trending is.